De flesta rolex replica schweiziska lyxklockmärken har varit långsamma

De flesta rolex replica schweiziska lyxklockmärken har varit långsamma att anpassa sig till den moderna digitala världen, men Omega är ett inflytelserikt vanligt varumärke och meddelar nu direktförsäljning online till konsumenter via sin webbplats är ett tecken på rörelse i rätt riktning. För närvarande riktar sig varumärkets e-handel uteslutande till USA, men Omega säger att "andra länder kommer att följa inom en snar framtid" och vi kan förvänta oss att andra märken i hela sektorn kommer att fortsätta att vara online.

Fram till nu var det nödvändigt att besöka en Omega-butik för att köpa direkt från varumärket och många läsare är verkligen bekanta med processen och konceptet, även om de säkert också känner till andra sätt att köpa klockor. Omega-meddelandet ramar in anledningen till att erbjuda online-shopping som möjligheten att nå fler kunder som kanske inte bor i närheten av en butik. Grått marknadstryck nämns naturligtvis inte specifikt, men Omegas VD Raynald replika klockor Aeschlimann säger att han "erkänner att e-handel växer snabbt i lyxsektorn och många av dagens konsumenter använder det som sitt huvudsakliga köp." Det är trevligt att de känner igen det.

Varumärkena har experimenterat med e-handeln på olika sätt, till exempel i begränsade upplagor för onlineförsäljning, till exempel som denna PAM731 "E-Commerce Micro-Edition" av Panerai Luminor Submersible Automatic Steel. "Johann Rupert, president för innehavsgruppen för lyxvarumärket Richemont (ägare av Panerai), antydde nyligen ytterligare sådana åtgärder inom en snar framtid och sade att "i framtiden kommer ett huvudfokusområde att motsvara erbjudandet till slut kundernas efterfrågan ".

E-handel är svårt för etablerade lyxklockmärken, inte för att de är envisa fastna under ett förra sekel när urverk var en banbrytande teknik, utan för att de är mycket investerade - i ekonomiska termer och i termer av noggrant kurerade bilder - i försäljnings- och distributionssystem som underskrids av tredjeparts onlineförsäljning. Den gradvisa övergången mot e-handel och sänkning av priser kan ses som ett svar på ett par års fake Rolex sjunkande vinst, men de är åtgärder som vi länge har diskuterat på aBlogtoWatch.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR